24 мар. 2009 г., 12:44

От напрежение и болка 

  Поэзия » Другая
938 0 7

Разля се кръвта по вените ми,
студена и червена, като вино.
Но не се напивах от адреналина,
а замръзваше тялото човешко.

Всяка клетка в мен простена,
а сърцето сякаш не издържа.
Спука се като балон и после
от някъде се спусна случайността.

Останах жива като по чудо.
Машинка за живот ми сложи някой.
Без чувства и без рани...
само работеше тя, за да ме има още.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??