25 июн. 2008 г., 00:00

***(От нощния дъжд...) 

  Поэзия » Другая
525 0 3

***

От нощния дъжд се напуква душата,

както земята след суша.

Тази песен, която тече по стъклата,

само влюбени могат да слушат.

© Константин Делов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??