10 февр. 2013 г., 10:29

От поетите какво остава 

  Поэзия » Другая
406 0 1

Каквото и да си говорим,

и казаните думи се забравят.

Каквито и дела да сторим,

от времето дори се те заравят.

 

С ръка написаното слово

остава и тежи, като олово!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??