Feb 10, 2013, 10:29 AM

От поетите какво остава 

  Poetry » Other
408 0 1

Каквото и да си говорим,

и казаните думи се забравят.

Каквито и дела да сторим,

от времето дори се те заравят.

 

С ръка написаното слово

остава и тежи, като олово!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??