6 июл. 2007 г., 13:39

От пръв поглед 

  Поэзия
597 0 1

От пръв поглед


 

 

От пръв поглед щом те видях

и мигом аз затрептях.

За първи път щом те видях

и самата аз онемях.

 

От пръв поглед се влюбих

и по теб ума си загубих!

Щом очите ми те зърнаха,

ръцете ми за тебе тръпнеха!

Всяка нощ и ден за теб копнях

и с тяло и сърце за теб горях!

 

От пръв поглед щом те зърнах

и вътрешно аз изтръпнах!

Усетих, че се влюбвам,

но не спрях да те искам!

Защо, не знам, дано не изгоря в плена на любовта!

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??