От пръв поглед
От пръв поглед щом те видях
и мигом аз затрептях.
За първи път щом те видях
и самата аз онемях.
От пръв поглед се влюбих
и по теб ума си загубих!
Щом очите ми те зърнаха,
ръцете ми за тебе тръпнеха!
Всяка нощ и ден за теб копнях
и с тяло и сърце за теб горях!
От пръв поглед щом те зърнах
и вътрешно аз изтръпнах!
Усетих, че се влюбвам,
но не спрях да те искам!
Защо, не знам, дано не изгоря в плена на любовта!
© Любомира Христова All rights reserved.