4 февр. 2009 г., 21:34

От себе си 

  Поэзия
601 0 3

 

От себе си ти давам -

от мислите, душата си ти подарявам.

Неосъзнато, може би дори наивно,

повярвах в тебе безпричинно...

Губя се, пропадам, изправям се и продължавам,

с тебе искам без дори да зная,

с тебе да се опозная.

И така, раздавам ти без свян всичко в мене,

що до днеска не раздадох

може би се престраших,

може би за първи път не друг, а аз реших...

Ръцете си да ти подам,

към тебе с устрем се затичах

и не съжалявам, знам,

понеже наистина те заобичах...

И така е хубаво, когато ти говоря,

когато от себе си ти давам,

защото мога, и не го отричам,

сега по-силно от всякога да те обичам!!!

 

 

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??