8 апр. 2006 г., 16:36

От толкова опити... 

  Поэзия
760 0 2

От толкова опити...

 

 

От толкова опити да съм щастлива

сякаш изтрих любовта в мен,

от толкова провали тя си отива,

ще се завърне може би някой ден.

 

От толкова опити да обичам

сякаш изгубих същността си,

принизявах се и се обричах,

чувах само сърцето си.

 

От толкова лъжи то бе потрошено,

отнеха ми и него дори,

парче по парче разпиляно,

събирах го от безброй мъжки души.

 

От толкова празни надежди

усещах в себе си празнота,

мисли объркани подреждах

нямах сили да избягам от поредната лъжа.

 

От толкова много интриги

се погубиха всичките чувства,

плътта ми обвита във вериги

с борба за любов тя възкръсва.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??