24 мая 2019 г., 15:15

От твърдите жени 

  Поэзия
819 2 3

От твърдите жени съм...Знаеш ли...
Отвън съм тънка, крехка и чуплива.
Душата ми, обаче, е стоманена.
Зад твърдост своята ранимост скривам...

 

От силните жени съм. Не прощавам
ни слабост, ни предателства, ни грешки...
До ужас ненавиждам оправданията,
прикрити зад природата човешка.

 

От гордите жени съм...От онези,
които просто тръгват към вратата...
Вината търся само, само в себе си,
но никога - в късмета...И в съдбата...

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви от сърце, Мариана и Ангелче! Усмихнат ден!
  • Така е, Краси! Хубава вечер!
  • Душата иска да обича, любов да има, мекота...вината прошката привлича
    и силата понякога е в слабостта...
Предложения
: ??:??