24 мар. 2011 г., 15:10

Отчаяно и остро 

  Поэзия » Гражданская
431 0 1

Самотните измъчени души -
там, в моя роден град
поробен,
остро
свирят на цигулки.
И отчаяно.

 

Заключени завинаги
зад гневните стени.

 

И всичко в мен отвътре
се разкъсва!

© Иван Бързаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??