24.03.2011 г., 15:10 ч.

Отчаяно и остро 

  Поезия » Гражданска
415 0 1

Самотните измъчени души -
там, в моя роден град
поробен,
остро
свирят на цигулки.
И отчаяно.

 

Заключени завинаги
зад гневните стени.

 

И всичко в мен отвътре
се разкъсва!

© Иван Бързаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??