5 февр. 2010 г., 10:40

Откога не съм те виждал... Моля те приеми таз идея 

  Поэзия » Любовная
664 0 0

   И тъй през тез тежки дълги дни

в сълзите си виждам твоите очи,

не се знае дали някой ще познае

в моята душа порива на Любовта -

по прякор Обичта.

   Затуй на Бога се надявам,

тъй както Той ме нареди и нивгаш

между нас да няма сърдитни,

дано Бог така ни  нереди,

че изкушение да не ни сполети -

породено от светските потребнини.

   Ооо, моя мила, ако съм все още ''твоя мил'',

приеми с отвращение дори

таз идея моя -

поне за миг да зърна твойта Одисея.

 

 

© Гената Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??