30 июл. 2014 г., 09:08

Откритие 

  Поэзия » Любовная
339 0 3

Със дъх те докосвам.

С любов те завивам.

Насън те миросвам.

От страст се напивам.

 

И пръв те съзирам

в леглото самотно.

С душата разбирам,

че любиш страхотно!

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??