30 jul 2014, 9:08

Откритие 

  Poesía » De amor
350 0 3

Със дъх те докосвам.

С любов те завивам.

Насън те миросвам.

От страст се напивам.

 

И пръв те съзирам

в леглото самотно.

С душата разбирам,

че любиш страхотно!

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??