6 сент. 2019 г., 00:37

Откровение на депутат 

  Поэзия » Гражданская
362 0 0

"Ние какво е глад не знаем,

ние не знаем що е бедност,

затуй за нещастните нехаем,

даже понякога правим нередности,

а ето старият клошар навън

за лекарства и хляб няма пари,

туй е реалност, а не сън -

такъв "ред" у нас цари."

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??