6 sept 2019, 0:37

Откровение на депутат 

  Poesía » Civil
361 0 0

"Ние какво е глад не знаем,

ние не знаем що е бедност,

затуй за нещастните нехаем,

даже понякога правим нередности,

а ето старият клошар навън

за лекарства и хляб няма пари,

туй е реалност, а не сън -

такъв "ред" у нас цари."

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??