29 июл. 2018 г., 01:15  

Откровение на Валентин Касабов към Сидеров 

  Поэзия » Юмористическая
536 0 0

"Ако защитаваш този бизнесмен* -

ще си здраво натупан от мен.

Какво ми се перчиш ти тук,

ще ти покажа аз юмрук..."

© Георги Все права защищены

*Кирил Домусчиев

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??