27 дек. 2013 г., 20:28  

Откровение на мутра 2 

  Поэзия » Гражданская
376 0 0

"Правим нередност след нередност,

затова вие живеете във бедност.

Какво ни пука за някаква родина?
Зарад кражбите ни хората бягат в чужбина.

Ние сме просто организирани крадци,

но имаме повече от известни наши певци!

А че някакви българи били нещастни -

не ни дреме - живеем си животи прекрасни!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??