Dec 27, 2013, 8:28 PM  

Откровение на мутра 2 

  Poetry » Civilian
428 0 0

"Правим нередност след нередност,

затова вие живеете във бедност.

Какво ни пука за някаква родина?
Зарад кражбите ни хората бягат в чужбина.

Ние сме просто организирани крадци,

но имаме повече от известни наши певци!

А че някакви българи били нещастни -

не ни дреме - живеем си животи прекрасни!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??