31 дек. 2013 г., 16:57  

Откровение на мутра 4 

  Поэзия » Гражданская
337 0 0

"Искам пачки да държа.

Аз съм "супермъжа",

който трови ви децата,

а за себе си взима благата.

Докато вие лапате мухите,

за нас остават парите.

А че хора гладуват -

за тях главите ни не умуват."

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??