21 нояб. 2018 г., 12:25  

Откровение на Валери Симеонов за новия вицепремиер 

  Поэзия » Юмористическая
443 0 1

"Няма само в леглото забавление,

а и на пост висок назначение.

Тази, с която съм в спалнята нощес,

вицепремиер ще е от днес!

Дали съм аз, или моята любима -

какво значение има!?"

© Георги Все права защищены

На мястото на подалия оставка Валери Симеонов назначиха любовницата му.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??