Nov 21, 2018, 12:25 PM  

Откровение на Валери Симеонов за новия вицепремиер 

  Poetry » Humour
442 0 1

"Няма само в леглото забавление,

а и на пост висок назначение.

Тази, с която съм в спалнята нощес,

вицепремиер ще е от днес!

Дали съм аз, или моята любима -

какво значение има!?"

© Георги All rights reserved.

На мястото на подалия оставка Валери Симеонов назначиха любовницата му.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??