29 мая 2007 г., 17:52

Откровено 

  Поэзия
707 0 4
Откровено ли е да се пишат
стихове във "Откровения"?
Несъмнено те ще стигнат
даже и на края на света.
Съкровено ще си пазя
всички мнения,
написани с любов от тези,
дето ме четат.
Случайно аз натиснах
копчето "Регистър",
неподозирайки нищо след това,
защото аз съм някакъв случаен мистър
със скучно поетическа душа.
Но важното във случая е друго:
открих приятели добри,
хора, на който мога да разчитам,
хора, със които мога да си пия до зори.
И за да не бъда много голословен -
словото е мойта голота -
"Откровения" се казва сайта,
откровено сбъдна ми мечта...

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??