3 февр. 2009 г., 08:56

Откъде ли тревогата идва 

  Поэзия » Философская
683 0 3
Откъде ли тревогата идва?
Дали е само път объркан в тъмната гора?
Сенки дебнат зад завоя...
Чии са лошите слова?
Защо ги чуваме?
Еднакво ли болят?
Безброй цветя растат в гората...
Защо калта събираме и хвърляме към другите?
От нас зависи
дали е малък рай, или пък малък ад
този наш подарък - свят.

© Диана Бойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??