Feb 3, 2009, 8:56 AM

Откъде ли тревогата идва 

  Poetry » Phylosophy
686 0 3
Откъде ли тревогата идва?
Дали е само път объркан в тъмната гора?
Сенки дебнат зад завоя...
Чии са лошите слова?
Защо ги чуваме?
Еднакво ли болят?
Безброй цветя растат в гората...
Защо калта събираме и хвърляме към другите?
От нас зависи
дали е малък рай, или пък малък ад
този наш подарък - свят.

© Диана Бойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??