21 окт. 2015 г., 18:29

Отлитащо ... 

  Поэзия
430 0 1

 

 

В един само стих

как да събера

горестта си тиха

и бездомна

към очи, които

ме горят

и ръце, които

ме не помнят ...?

Прогаря от горещината

листа,

отлитат думи,

редове,

душата ми

се тъй пречиства

от предишни 

грехове

и като южен полъх

лека

се изнизва,

отблизо да погледа

сънувано лице ...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??