6 нояб. 2005 г., 20:14

ОТМИНА 

  Поэзия
648 0 0
Ръце заравям във пръстта,
Погребвам първата любов.
Отиде си във вечността,
тихо, в безнадежден зов.
Остави спомени невнятни,
живот и смърт, обич и болка.
И в миговете непонятни,
да се питам – още колко?
Дойде, огря и си отиде,
така силна и толкова желана.
Преди да видя тя отмина,
оставила открита рана.
В пръстта оставям черна роза,
сълзата скришом я изтривам.
От сълзите няма полза,
към другата любов отивам.

© Корнелия Гинина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??