20 февр. 2022 г., 12:24  

Отначало 

  Поэзия
335 1 10

Започни отначало.

Плени си сърна. 

Грациозното тяло

белези насъбра.

Потрепери плашлива

и побягна без път.

Заподскача красива

в неприятелски рът.

Грешната си посока -

право към пропастта,

мамеща от дълбоко,

някак не осъзна.

И сега се измъчваш

на ръба съкрушен.

Грубостта си отлъчваш,

в самота разрушен.

Започни отначало.

 

 

 

© Светличка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??