Feb 20, 2022, 12:24 PM  

Отначало 

  Poetry
337 1 10

Започни отначало.

Плени си сърна. 

Грациозното тяло

белези насъбра.

Потрепери плашлива

и побягна без път.

Заподскача красива

в неприятелски рът.

Грешната си посока -

право към пропастта,

мамеща от дълбоко,

някак не осъзна.

И сега се измъчваш

на ръба съкрушен.

Грубостта си отлъчваш,

в самота разрушен.

Започни отначало.

 

 

 

© Светличка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??