10 авг. 2016 г., 07:49

Отначало 

  Поэзия » Любовная
503 0 0

винаги съм бягала от синьото
пленяващо, оплитащо
и понякога погубващо.
небето...
мастилото...
морето...
а някъде по средата очите ти
и онзи поглед,
достигат ме...
задъхвам се...
хващат ме...
дали ще ме изпуснеш някога?  

© Виктория Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??