винаги съм бягала от синьото
пленяващо, оплитащо
и понякога погубващо.
небето...
мастилото...
морето...
а някъде по средата очите ти
и онзи поглед,
достигат ме...
задъхвам се...
хващат ме...
дали ще ме изпуснеш някога?
© Виктория Георгиева Todos los derechos reservados