17 дек. 2021 г., 16:16  

Отново 

  Поэзия » Любовная
215 1 4

         Отново

 

Пак е мрачно, сиво, зимно,

вятър броди в самота,

чувствата ми носталгично

плачат в моята душа.

 

Ти вървиш към мен отново,

носиш ми цветя, мечти,

ти направи най-прекрасни

тези зимни снежни дни.

 

В мен отново засиява

тази бяла тишина,

с твоите очи изгрява

непозната красота.

 

Образът ти ме вълнува

и във този ден студен!

Вече знам, че съществува

красотата и за мен.

         Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??