9 нояб. 2010 г., 20:45

Отново 

  Поэзия » Любовная
646 0 9

Отново във очите ти се взрях.

Дали любов видях,

или се припознах?

Дали все още ме обичаш?

Дали във мен се вричаш?

Какво съзрях?

Любов,

             надежда,

                               радост,

страх?!?...

Открих любов и...

онемях!!!  

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??