9 nov 2010, 20:45

Отново 

  Poesía » De amor
648 0 9

Отново във очите ти се взрях.

Дали любов видях,

или се припознах?

Дали все още ме обичаш?

Дали във мен се вричаш?

Какво съзрях?

Любов,

             надежда,

                               радост,

страх?!?...

Открих любов и...

онемях!!!  

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??