28 мая 2014 г., 09:54

Отново съм будна! 

  Поэзия
525 1 8

Отново съм будна!

Отново е ден!

Забравено чувство

трепна във мен!

Не знам как се казва,

но пърха в женската ми пазва!

Иска да излезе навън!

Иска да прегърне света!

Не иска да слуша за лоши неща!

То просто иска да разпръсне радостта!

Иска да разгърне шарена дъга,

с която да свърже крайностите на света!

Будна съм и пак е ден!
Прекрасно чувство има в мен!

Има и една дъга,

с любов прегърнала света!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??