Отново съм будна!
Отново е ден!
Забравено чувство
трепна във мен!
Не знам как се казва,
но пърха в женската ми пазва!
Иска да излезе навън!
Иска да прегърне света!
Не иска да слуша за лоши неща!
То просто иска да разпръсне радостта!
Иска да разгърне шарена дъга,
с която да свърже крайностите на света!
Будна съм и пак е ден!
Прекрасно чувство има в мен!
Има и една дъга,
с любов прегърнала света!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados