"За наема не ми дреме,
просто няма да се плаща!
Какво неблагодарно племе,
Минеков в крачка ме хваща!
На свободното слово "се посяга",
"Труд" разбираме само от тояга!
Ние сме просто над закона,
спаси ни ти, от Банкя дона!
Тамън си намерихме стряха
и, о, хора, пасквила ми спряха!"
© Георги Все права защищены