5 дек. 2008 г., 09:20

Отшелници 

  Поэзия » Другая
920 0 4
Отшелници сме с теб, мъничката ми,
на самотния ни остров - "Стая с четири стени",
а вън е мрачно и вали, вали!
Вятърът скара пролетните клони на дърветата.
До нас  близки и далечни кораби доплуват,
но от страх, че не ни разбират,
бързо си отиват!

© МИСИЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??