18 апр. 2011 г., 09:18

Отвъд 

  Поэзия » Любовная
792 0 5
Очи в очи. Ръце в ръце.
Гърди в гърди. Сърце в сърце.
И устни впихме.
Двама полетяхме,
дори в отвъдното стигнахме
и в лоното Аврамово до мен те сложих.

"Прости, крилете счупих аз,
за да сме вечно в неговата власт."

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??