18.04.2011 г., 9:18 ч.

Отвъд 

  Поезия » Любовна
795 0 5
Очи в очи. Ръце в ръце.
Гърди в гърди. Сърце в сърце.
И устни впихме.
Двама полетяхме,
дори в отвъдното стигнахме
и в лоното Аврамово до мен те сложих.

"Прости, крилете счупих аз,
за да сме вечно в неговата власт."

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??