Аз съм бяла и живея в стадо,
обикаляме заедно старо и младо,
подстригват ме често, за да правят дрешки,
а от млякото ми правят вкусотии без грешка!
Всяко дете познава моето гласче, чувате наоколо звучното ми " беее"!
Що е то?
© Диляна Станкова Все права защищены