12 сент. 2006 г., 20:20

Падаща звезда 

  Поэзия
656 0 1

Дни изпълнени със болка,
простират се във тежки часове-
часове от изгубени минути-
минути превърнали се векове.

Очите пълнят се със сълзи,
и стичат се по бледото лице-
лице, обагрено с проблеми-
проблеми- много за едно сърце.

Трагедията е поредната прищявка-
прищявка на чувствена душа-
душа макар и млада,вече състарена-
отрони се последна-падаща звезда.

© Ами Тола Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??