12.09.2006 г., 20:20 ч.

Падаща звезда 

  Поезия
654 0 1

Дни изпълнени със болка,
простират се във тежки часове-
часове от изгубени минути-
минути превърнали се векове.

Очите пълнят се със сълзи,
и стичат се по бледото лице-
лице, обагрено с проблеми-
проблеми- много за едно сърце.

Трагедията е поредната прищявка-
прищявка на чувствена душа-
душа макар и млада,вече състарена-
отрони се последна-падаща звезда.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??