30 авг. 2022 г., 07:23

Падащи звезди 

  Поэзия
179 1 4

 

Днес валяха звезди...

Хоризонта запалваха

После, мълчалива и тиха,

след себе си диря оставяха...

Хора-долу някъде,

с очи вперени във небето,

бързо пожелания си заключваха...

и мечтаеха, как някой ден,

ще бъдат звезди...

Хич дори не се и замисляха,

че всъщност...

звездите...

и те гаснеха...

 

Valentina Mitova

06/01/2022

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??