26 мая 2017 г., 00:28

Пак 

  Поэзия » Свободный стих
374 0 0

Пак
С.Л.

 

Пада от простора, 
свличащ се и ронещ.
На милиони капки порои,
облива тъмна фигура.
Леки огнени отенъци,
огряват части от лице.
Лице опечалено.
Отровено и оскърбено.
Сълзите се сливаха в танц с капките.
Танц на тъгата.

© Spas luchev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??