15 июл. 2015 г., 20:06

Пак мълчиш 

  Поэзия » Другая
493 0 1

... И пак мълчиш в тиха болка,

разкъсван от душевен мазохизъм,

но завръщаш се отново и отново,

изпълнен с любовен оптимизъм!!!

 

Прощавай, обичай и раздавай,

любовта си безусловна,

не предавай!!!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • О,сърдечно благодаря!!!
Предложения
: ??:??