Jul 15, 2015, 8:06 PM

Пак мълчиш 

  Poetry » Other
495 0 1

... И пак мълчиш в тиха болка,

разкъсван от душевен мазохизъм,

но завръщаш се отново и отново,

изпълнен с любовен оптимизъм!!!

 

Прощавай, обичай и раздавай,

любовта си безусловна,

не предавай!!!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О,сърдечно благодаря!!!
Random works
: ??:??