12 апр. 2007 г., 22:09

ПАМЕТ 

  Поэзия
479 0 5

 

 

Тази вечер, рожбо скъпа,

дълго гледахме звездите.

Ти бинокъла измъкна:

„Дядо там ли е?” – попита.

Там са, мила, бързи сателити,

червенеят се гиганти и планети.

Нейде там и той се скита –

и изгрява, и ни... свети.

Обещах ти – ще сънуваш

кораби и луноходи.

Щом за него тъй тъгуваш,

приказка в съня го води...


 

07.11.2006год.

Задушница и ...5  месеца...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??