9 мар. 2009 г., 19:50

Параход на Вечността 

  Поэзия » Любовная
678 0 5

Поискай ме изцяло,

а аз ще дойда в твоя сън.

Ревностно пази ме от кошмари (те си),

ако случайно в миг се появят.

Хвани ме за ръка тогава,

от съня си ме доведи в реалността,

да споделим любовта си...

Не се колебай! Направи го!!!

Акорд от песен ми запей

в душата си за мене ти.

Естествен и искрен ти бъди, а

чарът на твоето красиво лице,

несъмнено до лудост ще ме плени.

Обичай ме истински завинаги,

следи от нежност по тялото ми остави...

То за теб е създадено, знай, и

така с параход на вечността,

аз и ти ще сме влюбени до края на света!!!

 

 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??