18 дек. 2008 г., 06:30

Парчета 

  Поэзия » Любовная
911 0 2

Парчета от едно сърце

дали някой някога ще събере,                                                                                                  

за да направи пак сърце.

Парчета от едно сърце,                                                                                                               

не е разбито то на две,                                                                                            

а всяко мъничко парче                                                                                                               

е част от голямото сърце.

Парчета от едно сърце,                                                

което беше толкова щастливо,

но някой любовта му открадна

и сърцето се разпадна.

Парчета от едно сърце,

на тях не им е нужно мъничко лепило,                                                                                

за да се слеят пак в едно -                                                                                                          

на тях е нужна малко топлина,                                                                                              

за да почувстват отново ЛЮБОВТА.

© Весела Веселинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??